Retezat climbing - ghid online

RSS feed for retezatclimbing.ro

Disclaimer

A se citi cu atenţie!
Căţăratul şi alpinismul sunt sporturi inerent periculoase, prin practicarea cărora poate surveni rănirea gravă sau moartea. Folosirea informaţiilor de pe acest site poate creşte acest risc.

Atunci când te caţeri nu te poţi baza decât pe propria îndemânare, experienţă, antrenament şi condiţie fizică. Dacă există vre-un dubiu cu privire la propria abilitate de a căţăra în siguranţă oricare din traseele de pe acest site, atunci nu-l încercaţi.

Acest website nu este nici un ghid de căţărat profesional şi nici un substitut al acestuia. Nu este un ghid de instruire si nu trebuie folosit ca atare. Conţine informaţii care nu sunt decât o colecţie de opinii despre traseele descrise. Aceste opinii nu reprezintă nici lucruri concrete nici promisiuni. Aceste informaţii trebuie tratate ca o simpla opinie şi nimic mai mult. Aceste informaţii nu pot să înlocuiască propriul simţ al răspunderii şi nici experienţa.

Acest ghid poate conţine greşeli. Informaţiile prezentate sunt adunate dintr-o varietate de surse şi nu sunt toate verificate. Pot exista greşeli ale autorului şi/sau ale persoanelor cu care s-a consultat. Cei care au contribuit cu informaţii e posibil să fi făcut la rândul lor greşeli. Din aceste motive nu se poate garanta corectitudinea nici unei informaţii de pe acest site.

Foto-diagramele, schiţele topo, gradul de dificultate, informaţiile legate de protecţiile fixe sau mobile şi starea lor, informaţiile legate de coborârea din trasee şi sugestiile legate de echipamentul necesar pot fi incorecte sau pot induce în eroare. Ţineţi cont că informaţiile prezentate pot fi greşite şi de aceea folosiţi-vă propria judecată atunci când alegeţi, căţăraţi sau coborâţi dintr-un traseu descris pe acest website.